darazs.jpg

Rovarírtás

A rovarirtás  elsősorban a légy, a csótány, a hangya, az ágyi poloska és darázsirtás tevékenységére korlátozódik. A forradalmian új gélezési technológia segítségével a csótányirtás ma már nem igényel speciális előkészületet. Teljesen szagtalan a művelet, nincsenek látható nyomok, nem kell a rovarirtás
után takarítani. Eredményessége garantáltan hatékony.
mouse.jpg

Rágcsálóírtás

A rágcsálóirtás elsősorban a patkányirtás és egérirtás területére korlátozódik. Egészségügyi rendeletek is kötelezik az élelmiszerforgalmazókat és gyártókat a rágcsálóirtás szakszerű elvégeztetésére. A rágcsálóirtás melletti legfontosabb érv: a rágcsálók fertőzéseket terjesztenek, így szerepet játszhatnak járványok kialakításában különféle kórokozók hordozásával, melyek az emberre is átterjedhetnek.
desinfection1.jpg

Fertőtlenítés

Az élelmiszer-előállító helyet rendben és tisztán kell tartani. Minden élelmiszer-előállító helyen szükség szerint, az időszakosan működő élelmiszer- előállító helyen a termelés megkezdése előtt és a termelési időszak befejeztével az egész élelmiszer-előállító helyre kiterjedő - karbantartással összehangolt - általános takarítást, fertőtlenítést kell végezni, a festett felületeket rendszeresen újra kell festeni.
szunyoghalo.jpg

Szúnyogháló


A szúnyogháló használatának főleg a tavasztól őszig terjedő hónapokban vehetjük a legnagyobb hasznát, mivel leginkább ebben az időszakban kell védekezni a szúnyogok, legyek, darazsak és a mezei poloskák ellen.
A fentieken túl a szúnyogháló védelmet nyújt a levegőben lévő szennyeződések ellen is, mint például  nyárfavirágzás idején a levegőben szálló rengeteg bolyhos szősz lakásba való bejutását is hatásosan meggátolja a szúnyogháló. Több féle szúnyogháló típus létezik, kezdve az olcsó, de nem túl tartós öntapadó szúnyoghálón át a fentről lefelé húzható rolós, az oldalra húzható rolós, az oldalra tolható keretes és az oldalra húzható pliszé szúnyoghálókig.

Amennyiben további információra, árajánlatra van szüksége , kérem hívjon minket a +4 0755-284-889 számon!

A 3DCleanService-ről

3D CLEAN SERVICE Kft., fő tevékenységi köre a fertőtlenítés, rovarírtás, rágcsálómentesítés, kártevő-mentesítés, az egészségügyi kártevőkkel szembeni védekezés.  Munkánk során a megrendelőinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt ügyfeleink is így érezzék. Kollégáinkat a precíz munkavégzés mellett, reszletes,  minden kérdésre kiterjedő tájékoztatás, jellemzi.

Kövessen a facebookon is!

© 2017 3DcleanService