darazs.jpg

Dezinsecție

Dezinsecția reprezintă totalitatea mijloacelor şi metodelor de prevenire şi combatere a insectelor dăunătoare.Substanţele pe care le utilizăm in procedura de dezinsecţie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Aceste substanţe se regăsesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sănătăţii.
mouse.jpg

Deratizare

Deratizarea constă in aplicarea de măsuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele dăunătoare (şoareci, şobolani), aducătoare de microbi şi diverse boli periculoase atât pentru om cât şi pentru animale. Principalele rozatoare din România sunt popandaul, şobolanul cenusiu (şobolanul de casă) şi şoarecele de casă.
desinfection1.jpg

Dezinfecţe

Dezinfecţia este acţiunea de igienizare ce urmăreşte distrugerea în mediul fizic inconjurător a formelor vegetative ale microorganismelor, cu scopul prevenirii şi combaterii infectiilor şi bolilor transmisibile, atât la om, cât şi la animale. Germenii reprezintă un focar permanent de boli infecţioase şi parazitare, ce necesita măsuri de prevenire şi combatere.
szunyoghalo.jpg

Plase antiinsecte

 
Cu plasele noastre contra insectelor vizitatorii nepoftiţi rămân afară iar Dvs. puteţi avea o noapte liniştită! Montajul nu constituie o problemă nici pentru cei care nu sunt specialişti. Pentru dimensiuni mari se folosesc elemente suplimentare de rigidizare. Nevoia unui somn liniştit este prioritară pentru căminul oricui. Folosirea PLASELOR ANTIINSECTE rezolvă problema tânţarilor sau a altor specii de insecte, fără a fi necesară folosirea insecticidelor. Aerisirea locuinţei dumneavoastră se va putea face pe toată durata zilei şi a nopţii, eliminându-se riscul de a avea mici surprize. Somnul binemeritat va fi mult mai plăcut, având în vedere că nu va mai trebui să renunţaţi la aerul proaspăt al nopţilor de vară.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați pe numărul de telefon +4 0755-284-889 !

Despre 3DCleanService

S.C. 3D CLEAN SERVICE S.R.L.  are ca domeniu principal activităţi de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare, apărare împotriva factorilor patogeni. Pe durata activităţii noastre, ne străduim să colaborăm pe termen lung şi facem tot posibilul ca şi clienţii noştrii să simtă acest lucru. Angajaţii noştri sunt caracterizaţi pe lângă precizia în efectuarea lucrărilor şi de oferirea de informaţii detailate referitoare la toate întrebările clienţilor.

Urmăriți-ne și pe Facebook!

© 2017 3DcleanService